Har du som operatør inden for rejse- eller turistbranchen brug for at arrangere transport af en større mængde mennesker over en vis afstand? Så bør du alliere dig med et busselskab, som har de rette køretøjer til rådighed.

Turistkørsel er ikke blot et spørgsmål om persontransport. Til kørsel af turister kræves først og fremmest et køretøj med en vis kapacitet idet der som oftest skal transporteres en del bagage. Der ud over skal chaufføren være indstillet på denne særlige form for buskørsel – og sikkerheden skal selvfølgelig være helt i top. Og derfor bør du se dig godt for når du vælger busselskab.

Hvem er Fjerritslev Busserne?

Fjerritslev Busserne er et nordjysk transport firma som har specialiseret sig inden for bus og taxa kørsel. Fjerritslev Busserne tilbyder alle former for turistkørsel, handicapkørsel, taxikørsel, skolebus og meget andet.

Hos Fjerritslev Busserne finder du udelukkende veluddannede og kompetente chauffører som yder en engageret og professionel service. Fjerritslev Busserne sætter en stor ære i at sørge for kundernes tilfredshed og tryghed under kørsel, og derfor er sikkerheden altid i top i samtlige køretøjer.

Når du vælger Fjerritslev Busserne som din leverandør af turistkørsel i Nordjylland eller i resten af Danmark er du således garanteret såvel person service og en stærk og fleksibel transport løsning som en høj grad af sikkerhed og tryghed.

Fjerritslev Busserne har en målsætning om at være den foretrukne leverandør af transport løsninger i Nordjylland, hvorfor det ligger Fjerritslev Busserne meget på sinde at opretholde de høje standarder. Derfor gør Fjerritslev Busserne samtidig meget ud af at vedligeholde den store og varierede vognpark, og uddanne de dygtige medarbejdere gennem løbende kurser således at de kan holde deres kompetencer og ekspertise a jour.

Du kan læse mere om Fjerritslev Busserne, og kontakte virksomheden direkte for et uforpligtende tilbud på turistkørsel eller andre former for transport, via virksomhedens hjemmeside fjerritslev-busserne.dk