Spring gymnastik er gået hen og blevet en særdeles populær idræt blandt børn og unge. Dette er ganske forståeligt. Der er tale om en meget udfordrende og på samme tid utroligt morsom gymnastik form, som har udviklet sig meget inden for de seneste år.

Når børn dyrker spring gymnastik, stimulerer de udviklingen af koordination og balance, og får samtidig rigtig god motion for hele kroppen. Der er, med andre ord, ingen grund til ikke at tilmelde ungerne til ugentligt spring gymnastik lektioner. Og ønsker de spring glade drenge og piger at træne ekstra ud over disse lektioner, er der også råd for det.

Airtrack – når der ikke er mulighed for trampolin

Mange mennesker med små springfyre i hjemmet vælger således at installere en have trampolin, på hvilken poderne kan muntre sig i løbet af de lange, lune sommerdage. På den måde får de både trænet styrke, balance og koordination – også uden for selve trænings sessionerne i gymnastik klubben.

Desværre er det ikke alle, som har mulighed for at begave børnene med en have trampolin. Bor du eksempelvis i lejlighed, eller bor du i hus i en grundejer forening, som ikke tillader opstilling af have trampolin, kan du i stedet kigge på alternativer. Og her er en airtrack et godt bud.

Hvad er en airtrack?

En airtrack er en mobil, oppustelig spring måtte, som fås til brug i såvel idrætshaller som hjemme i stuen eller i haven. Med en airtrack kan du således hjælpe dine børn til at træne teknikker i afsæt og landing samt simple øvelser så som flik flak eller saltomortaler uden at behøve en trampolin i hjemmet. En airtrack til hjemmebrug kan pakkes sammen til at fylde meget lidt, og vejer det samme.

Du kan læse meget mere, og bestille din airtrack online, på globalairtrack.dk