Hvis du enten ejer en ejendom eller er en del af en andelsboligforening, kan det godt betale sig, at hyre en professionel ejendomsadministration. Her kan du få den nødvendige hjælp og sparring til mange af de administrative opgaver der typisk følger med, når man har ansvaret for en ejendom. Det gælder både opgaver som f.eks. budgetudarbejdelse, planlægning, opfølgning, rådgivning til bestyrelsesmøder og generalforsamlinger. De kan også hjælpe med alt det administrative der skal gøres ved forsikringsskader eller ved ejerskifte. En ejendomsadministration kan derfor hjælpe på mange områder og bidrage til, at du og din bestyrelse får bedre tid til andre relevante opgaver, hvor du med tryghed ved at der er styr på driften og de administrative opgaver, som I ønsker hjælp til fra en ejendomsadministration. 

Hvad bør du være opmærksom på, når du vælger en ejendomsadministration?

En ejendomsadministration kan hjælpe med mange opgaver for en andelsboligforening, ejerforening og ikke mindst en boligforening. Det betyder, at du kan få hjælp og rådgivning i mange situationer, hvor du måske kan være på dybt vand. Det betyder også, at du kan få skræddersyet en løsning, der dækker dine behov og ønsker. Du har dermed en forlænget arm og samarbejdspartner, der er afhængig af at skabe værdi for dig og din forening. De kan dermed også deltage til bestyrelsesmøder og generalforsamlinger, hvor de kan komme med forslag til, hvordan foreningen bevarer den sunde og stabile økonomi.

Hvor finder du hjælp til administration af ejendomme i København?

Hvis du er fra København eller omegn, kan du sikkert finde et stort udbud af ejendomsadministration. Det kan derfor være en jungle, at finde frem til, hvem der vil være det rette match for dig og dine behov. Derfor bør du forhøre dig rundt i dit netværk efter gode referencer. Her er den en fordel at vælge lokalt. Hvis du derfor har en ejendom på Frederiksberg, kan det være en fordel at vælge en ejendomsadministration i København.