Skal du have malet på hjemmefronten, og gider du ikke stå for det hårde arbejde selv, så skal du have fat i en maler. Og det er selvfølgelig rarest, hvis du finder den bedste af slagsen. Læs med, og find ud af, hvordan du gør netop det.

Leder du efter en maler i Køge, så er du kommet til rette sted. Vi har nemlig samlet en række gode råd til, der gerne vil finde den bedste af slagsen, og selvom det måske kræver lidt tid, så øger det i den grad chancerne for ikke at blive snydt af en dårlig håndværker.

Tips til at finde en dygtig maler

Som det første skal du undersøge, hvilke malere der findes i dit lokalområde. Det behøver ikke at være en maler fra Køge, men så skal det i hvert fald være et malerfirma, der tilbyder malerarbejde på eksempelvis hele Sjælland.

Når du kigger, så klik dig blandt andet ind på virksomhedernes hjemmesider, så du kan se, om de fremstår professionelle. Er hjemmesiden i orden, er teksterne stavet korrekt, deler de ud af gode råd og kan du se referencer fra tidligere arbejde?

Dernæst er det ved at være tid til at indhente tilbud, og her skal du udvælge tre forskellige malere, du får en pris fra. Husk at de skal have samme oplysninger, ellers kan du ikke sammenligne tilbudene.

Sidst men ikke mindst skal du – med de tre tilbud i hånden – tjekke de enkelte virksomheder på trustpilot, hvor du kan se, hvad andre kunder mener om deres arbejde. Det er en god guideline for, om du kan forvente et godt resultat. 

Når ovenstående er gjort, skal du bare beslutte, hvilken maler der skal hjælpe dig. Det er ikke udelukkende prisen, der skal afgøre det – der skal være en sammenhæng mellem pris og kvalitet, og det er her, kundeanmeldelserne kommer ind i billedet.