Når man har solvogne derhjemme, så er det bare et rart sted at befinde sig, når man er kommet hjem fra arbejde en sommerdag og gerne vil slappe af på terrassen med at læse, drikke lidt eller høre en god podcast.

Ligeledes kan man også finde nogle solvogne nede på stranden, på udendørs caféer med videre på for eksempel et food market, hvor man kan slænge sig sammen med andre konversere om stort og småt.

Men de solvogne skal jo også gerne kunne tages frem til næsten sæson, når årstiderne skifter, så man ikke er nødt til at skifte dem ud, medmindre de virkelig er gået i stykket: alt det andet er spild af ressourcer i miljøet.

Eventuelt kan man bruge det tiloversblevne til at skabe noget andet ud af, men lad os ikke håbe, at det kommer så vidt.
Så derfor ser vi her nærmere på, hvordan du bedst muligt bestykker den for vinteren.

Er der tale om en solvogn er træ, så er det måske lige med at give det en omgang træbeskyttelse, så det kan holde sig længe, men det vigtigste er nok, at man pakker den godt til, så insekter ikke går i den, fugle bygger reder i den og skider på den med videre.

Desuden skal den gerne opbevares et sted, hvor der ikke er for fugtigt, så der kan gå skimmelsvamp eller andet i den, men ellers skal man opbevare den et sted, hvor der ikke er for meget temperaturskifte.

Man kan for eksempel lægge en presenning hen over den, men har man virkelig tid og overskud og hjælp til det, så er det smarteste at få et noget beklædning omkring den hele vejen rundt, så man næsten kan lukke det til.

Mindre kan som bekendt også gøre det, men desto større beskyttelse man yder, jo større chance er der for, at den også er klar til næste sæson.