Den perfekte drink til børn og voksne

På en varm sommerdag, så vil dine gæster helt sikkert glæde sig over at kunne slukke tørsten med en læskende slushice. Denne kolde drink er bare ustyrlig lækker. Drikken kan med fordel serveres til mange forskellige lejligheder så som konfirmation, børnefødselsdag og til voksenfesten. Næsten alle børn elsker slushice. Men du kan også med fordel servere slushice for det voksne publikum. Du blander bare en flaske vodka i din slushice, så kan du herefter servere en god drink, der hurtigt sætter gang i festlighederne. Så uanset om det er børn eller voksne, der skal feste, så er udlejning af slushice maskine en virkelig god ide, som Festihuset.dk gerne hjælper dig med.

Få din slushice leveret til døren

En slushice maskine vil helt sikkert blive festens midtpunkt. Men da du sikkert ikke holder fest så tit, så er det nemmeste at leje en slushice maskine. Hos Festihuset.dk tilbydes du både at leje slushice maskinen og købe tilbehøret dertil. Du har altså mulighed for også at anskaffe både saftkoncentrat, plastglas og sugerør hos Festihuset.dk, så du undgår at stå med en slushice maskine, som ikke kan bruges til noget som helst. Hører du til de mange bilister, der ikke har en trailer, kan Festihuset.dk tilbyde dig at levere slushice maskinen lige til din hoveddør mod et gebyr. Du er også velkommen til at hente den fra firmaets hovedkontor i Randers, så sparer du pengene på at få maskinen bragt ud.

Bestil din slushice maskine online

Hos Festihuset.dk kan du bestille slushice maskiner og en lang række andre festmaskiner til din kommende fest derhjemme. Her finder du blandt andet udlejning af pølsevogne, softice maskiner og fadølsanlæg. Det hele kan lejes via webshoppen hos Festihuset.dk. Her er du kun ganske få klik fra at kunne leje det udstyr, der skal til for at sikre verdens bedste fest.