advertorial

Er du glad for dit badekar, men ked af at du aldrig får det brugt fordi karrets inderside er slidt, misfarvet og skrammet? Så har du sikkert overvejet at skrotte badekarret til fordel for en ny model.

Men faktisk er det slet ikke sikkert det er nødvendigt at skifte badekarret ud. Det kan nemlig sagtens blive rigtig flot igen. Det kræver blot en grundig oprensning og en ny emalje på karrets inderside.

Hvordan får jeg en ny emalje i mit badekar?

Når emaljen i dit badekar skal skiftes ud foregår det ved en proces som kaldes reemaljering.

Først slibes badekarrets inderside helt glat, således at den nye emalje har de bedste forudsætninger for at binde til overfladen. Emalje komponenterne påføres i tynde lag ved hjælp af en sprøjtepistol. Der skal som regel op imod fire lag til førend resultatet er smukt og ensartet.

Selve reemaljerings processen tager omtrent fire timer. Og efter et døgns hærdning vil du atter kunne tage dit badekar i brug.

Du bør ikke selv forsøge dig med emaljering af badekar. Arbejdet bør altid udføres af en erfaren badekarsmaler. Er du bosiddende i København eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge Emaljespecialisten.

Hvem er Emaljespecialisten?

Emaljespecialisten er din badekarsmaler i København. Hos Emaljespecialisten kan du få hjælp til istandsættelse af dit gamle skrammede badekar – også selv om det er ridset, skrammet og revnet i emaljen.

Emaljespecialisten har igennem mange år hjulpet masser af glade og tilfredse kunder i Storkøbenhavn med at få deres badekar til at skinne på ny. Og du vil med sikkerhed kunne få den bedste hjælp til emaljering af badekar hos Emaljespecialisten.

Emaljespecialisten kan med stor sandsynlighed reparere emalje badekar – og det til en rigtig god pris. Klik ind på Emaljespecialisten.dk og få et skarpt tilbud på renovering af badekar med reemaljering.