editorial

Når altandøren skal skiftes, er det vigtigt at overveje nogle forskellige ting. Skal altandøren være enkelt eller dobbelt? Hvor mange glasfelter skal døren have? Skal din altandør være produceret i træ, eller er du mere til det vedligeholdelsesvenlige træ/alu?

Uanset hvad anbefaler vi, at du tager et kig på Klarfönster, når du skal finde din nye altandør. De har alt i altandøre, fra træ til træ/alu og med alt fra et enkelt glasfelt til helt op til tolv. Ja, faktisk designer du selv din dør, så den bliver, som du gerne vil have den.

Klarfönster er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed, så du kan være sikker på at få en altandør, som holder i mange år frem.

Altandörr

Hvad koster en ny altandør?

Det kommer selvfølgelig altid an på, hvilken type altandør du vælger. Men med Klarfönster kan du altid regne med en fair og konkurrencedygtig pris.

Når det er sagt, er det naturligvis en god idé at tjekke udbuddet hos forskellige forhandlere, så du kan være sikker på at få den bedste pris.

Og husk også at hvis du køber din dør hos Klarfönster, så skal du montere den selv. Men altandøren leveres med en nem trin-for-trin vejledning, så det skulle være nemt for dig at komme i gang.

Mål op til din altandør

Inden du køber en altandør, du godt kan lide, er det vigtigt, at du har målt åbningen i din bolig, så du er sikker på, at den valgte dør matcher.

Der er ikke noget værre end at modtage en dør, der er for stor eller for lille.

Og apropos størrelse – har du overvejet, om du skal have en enkelt eller en dobbelt altandør?

Hvis altanen er stor og der er plads til en dobbelt altandør, så kan det være en god idé. Det giver nemlig ekstra lysindfald og mulighed for at skabe en åben forbindelse mellem altanen og boligen.