Hvis du søger en långiver, som kan tilbyde dig en fair låneaftale på et kontantlån, kan du med fordel lede online. Her finder du nemlig mange gode banker og penge institutter som kan tilbyde kontantlån til private forbrugere.

Men du skal være på vagt, og ikke bare vælge den første den bedste långiver du finder når du googler billige kontantlån. Du risikerer nemlig at havne i kløerne på en uvederhæftig långiver, nemlig en såkaldt ågerkarl eller en lånehaj. Dem er der rigtig mange af ude på det store internet – og de lokker med billige lån til lave renter og uden gebyrer.

Sandheden er dog som oftest den at et lån hos en sådan udbyder ender med at blive meget dyrt for dig i den anden ende. Du kan risikere at der løber ekstra renter og gebyrer på lånet så hovedstolen ryger i vejret. Og det er desværre ikke alle långivere som er lige fine i kanten når det handler om inddrivelse af de skyldige beløb.

Tag et kontantlån hos Ikano Bank

Du bør derfor altid gå efter en långiver som er registreret under Finanstilsynet og dermed forpligtet til at efterleve visse professionelle og etiske krav i forbindelse med udstedelse af lån til private låntagere. Så er du sikret fair vilkår omkring dit lån og totalt gennemsigtighed gennem hele låne processen. Det betyder at du helt fra begyndelsen kan se hvor meget dit lån vil komme til at koste dig.

Vælger du at optage et kontantlån hos Ikano Bank kan du oven i købet selv få lov at fastsætte løbetiden for dit lån, og dermed størrelsen på de månedlige afdrag. Så har du mulighed for at tilpasse afdragene således at de matcher dit budget, således at du ved at du har mulighed for at opretholde din del af låne aftalen. Se hvordan på ikanobank.dk.