Hvis du samler på Pokemonkort, er det vigtigt, at du kan holde styr på dem. På den måde kan du både sikre dig, at du får samlet alle kort i samlingen, og du kan nemt finde ud af det, hvis du har flere af et kort. På den måde ved du også hurtigt, hvis der er et kort, du skal have fat i, eller hvis du har ekstra kort, som du gerne vil bytte med andre. 

I takt med at du får flere Pokemonkort, får du selvfølgelig også brug for flere Pokemon mapper. Dem kan du for eksempel finde hos farmorsoutlet.dk. De har et stort udvalg af mapper og andet legetøj med Pokemon, lige som du også kan finde mange andre former for legetøj hos dem generelt. Lige meget om det er dig eller en anden, der skal bruge mapperne, kan du altså nemt finde dem på deres webshop. Der kan du for eksempel også købe flere Pokemonkort at sætte i mapperne. 

Pokemonlegetøj har i over 20 år appelleret til børn og barnlige sjæle. De sjove og søde figurer med de overnaturlige evner er virkelig med til at sætte fantasien i gang, og der ligger mange timers leg og underholdning i figurerne. Det kan både være som konkret legetøj, som det er muligt at lege med, men også for eksempel kort, som du kan bytte med andre. 

Når du køber en mappe til dine Pokemonkort, er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvor mange kort du har brug for, at der kan være. Hvis du først lige er begyndt at samle på kortene, kan det være, at du har svært ved at forestille dig, at du kommer til at have mange af dem, men bare vent til du får en stor samling. Det kan derfor være en ide, at du starter med en stor mappe til at starte med.