advertorial

Er du flyttet til Klarup, Gistrup eller Storvolde, og mangler du en dygtig tandlæge som kan varetage dine tænders sundhed de næste mange år? Så kan du med stor fordel opsøge Tandlægerne i Klarup.

Hvordan kan Tandlægerne i Klarup hjælpe mig?

Hos Tandlægerne i Klarup kan du få hjælp til de mest almindelige tandbehandlinger.

Først og fremmest er indsatsen hos Tandlægerne i Klarup forebyggende. Det betyder at du med et til to årlige besøg i klinikken vil kunne få den bedste hjælp til forebyggelse af lidelser i tænder og i tandkød. Du vil på den måde kunne spare mange penge, og samtidig slippe for langtrukne og smertefulde behandlinger.

Hos Tandlægerne i Klarup vil du altid kunne få udført et tand eftersyn ledsaget af en grundig og effektiv rensning af tænder og tandlommer. Ved eftersynet vil tandlægen kunne opdage eventuelle ansatser til eksempelvis parodontose eller karies, også kendt som huller i tænderne. Forebyggende behandling vil dermed kunne blive sat i værk.

I tilfælde af forstadier til karies, som skyldes syreskader på tænderne, vil tandlægen typisk pensle med fluor. Og parodontose kan bremses i sin udvikling gennem regelmæssig dybderensning af tandkødet.

Få hjælp til tandlidelser hos Tandlægerne i Klarup

Skulle skaden være sket, og du har pådraget dig et hul i en af dine tænder, kan Tandlægerne i Klarup også hjælpe. Hullet kan renses op og lappes med en plast fyldning.

Er skaden ere omfattende vil tandlægen kunne erstatte tandens krone med en kunstig en af slagsen. Og er tanden så ødelagt at den må ud kan du hos Tandlægerne i Klarup få hjælp til isættelse af tandimplantat.

Der ud over hjælper Tandlægerne i Klarup med andre standard procedurer så som udtrækning eller kirurgisk fjernelse af tænder samt rentning af tænder og tandblegning. Klik ind på http://www.tandlaegerne-klarup.dk/ og bestil tid til tandbehandling.