Har du planlagt et større renoveringsprojekt, men måske har overvurderet dine egne evner? Nu skal du ud og finde et professionelt firma, der kan klare projektet for dig. I dette indlæg ser vi på, hvad du skal være særligt opmærksom på, hvis du står og skal bruge et malerfirma. Du kan læse vores to råd til, hvordan du undgår at blive snydt eller ende med et dårligt resultat.

God kommunikation

Det er vigtigt, at du har en god dialog med det malerfirma, som du vælger. Kommunikationen mellem dig og maleren er helt essentiel, for så undgår i at tale forbi hinanden og du ender med et resultat, som ikke var ønsket. Du kan køre ud til et Malerfirma i Dronningmølle, eller en tættere på dig, som du ønsker at hyre og snakke om opgaven.

Så kan du få en fornemmelse af, hvad de kan tilbyde af services og naturligvis høre til, hvilken pris de kan gøre det til. God kommunikation gør arbejdet nemmere for maleren. Det kan være, at det i sidste ende gør, at opgaven bliver løst på kortere tid, fordi maleren ved lige præcis, hvad du ønsker. Lav en liste over det du gerne vil have lavet, så maleren har et godt udgangspunkt at arbejde sig ud fra. 

Retningslinjerne

Når du har fundet det malerfirma, som du vil arbejde med, så skal i udarbejde en form for kontrakt. I denne kontrakt kan du få indført en form for garanti, hvis resultatet ikke er som ønsket. Ligeledes skal du undersøge, hvad tilbuddet fra malerfirmaet indeholder.

Måske står der, at opgaven bliver løst uden materialer inkluderet. Så skal du selv ud og finde malerbørster eller lignende. Det kan hurtigt blive en dyrere omgang, hvis det er uden materialer. Du kan kontakte flere malerfirmaer og sammenholde hvem kan tilbyde hvad. Så derfor er det en god idé at sondere terrænet, før du tager din beslutning.