En gang imellem bør man forkæle sig selv og sine nærmeste med et lækkert restaurant besøg. Der er mange fordele ved at spise ude – man slipper for at skulle røre en finger med tilberedning og opvask, og man bliver præsenteret for retter og smags sammensætninger, som man måske ikke selv ville have kunnet præstere.

Selve oplevelsen fylder meget, når det handler om restaurant besøg. Retterne skal være velkomponerede og smukt anrettede, så synssansen såvel som smagesansen bliver stimuleret og tilfredsstillet. Atmosfæren og stemningen i restaurantens lokaler skal være afbalanceret og positiv, og de t skal i det hele taget være behageligt at opholde sig i restauranten.

En sådan restaurant oplevelse kan du få på dit lokale hotel i Kerteminde, nemlig Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er et historisk hotel, beliggende centralt ved havnen i Kerteminde, i maleriske omgivelser og med den skønneste udsigt over havnen. Skal du således invitere familien – eller måske blot dit hjertes udkårne – på en lækker middag, kan du med fordel vælge denne skønne restaurant i Kerteminde.

Hvad kan vi få at spise i restauranten på Tornøes Hotel?

Når du vælger at booke bord til en middag på Tornøes Hotel, kan du forvente intet mindre end et veritabelt fest måltid. De dygtige kokke tilberede dansk mad ud af sæsonens bedste lokale råvarer, med sans for de kulinariske detaljer og delikate kompositioner. Klassiske danske middags og frokost retter så som wiener schnitzel og mørbrad bøf bliver tilberedt og anrettet med omhu og kærlighed, og med det ekstra lille twist, som gør det danske gourmet køkken til noget helt særligt.

Du kan også vælge en herlig traditionel brunch med æg, bacon, pølser, brød og pålæg samt pandekager med sirup og skyr med årstidens frugt. Og du kan se den fulde menu, samt læse mere om restauranten, på tornoeshotel.dk