Skal du have nyt bad eller køkken – eller har du brug for hjælp til dine eksisterende VVS installationer? Så skal du have fat på en autoriseret VVS installatør. Og er du bosiddende i Silkeborg eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge det særdeles velrenommerede og ansete VVS firma Harald Røgen & Sønner.

Hvem er Harald Røgen & Sønner?

Harald Røgen & Sønner er et multiservice firma som kan håndtere alle former for murerarbejde, betonarbejde, entreprenør- og kloakarbejde samt VVS arbejde. Der ud over driver Harald Røgen & Sønner entreprenør virksomhed inden for områder så som råstofudvinding og transport, og råder desuden over egen grusgrav. Virksomheden er familie ejet og -drevet, og har rødder tilbage til 1950. Den dag i dag er firmaet på sønnerne Jens, Knud og Hennings hænder.

Når du vælger Harald Røgen & Sønner som dit VVS firma i Silkeborg og omegn kan du regne med en professionel service som tager udgangspunkt i netop dine præferencer og behov.

Uanset om du kontakter Harald Røgen & Sønner med henblik på at få hjælp til manglende varme i radiatoren eller vand i hanen, eller om du har brug for hjælp i forbindelse med anlæggelse af gulv varme eller udskiftning af dit fyr kan de dygtige og service mindede medarbejdere helt sikker hjælpe dig.

Harald Røgen & Sønner kan assistere med alle former for arbejde som kræver en autoriseret VVS installatør, her under renovering og modernisering af installationerne i køkken og badeværelse, installering af nyt blandings batteri, udskiftning af toilet eller montering af varmepumpe. De dygtige installatører hos Harald Røgen & Sønner holde løbende deres viden og kompetencer a jour gennem efteruddannelse og kurser, således at du altid kan være sikker på vel udført og tidssvarende VVS arbejde i din bolig.

Du kan læse mere om Harald Røgen & Sønner, og få et skarpt tilbud på VVS i Silkeborg, på hjemmesiden rogen.dk