advertorial

Det udvikler sig så eksponentielt med grafikkort, at man næsten løbende skal holde øje med https://lootbox.dk/collections/grafikkort for at se, hvad de får hjem af nye grafikkort.

Man har selvfølgelig altid udviklet på grafikkortene, fordi man udvikler på elektronikken og teknikken med computere og deslige.

Men der skal jo også være et krav efter, at man skal bruge større og bedre grafikkort, for hvis der ikke er efterspørgsel efter den slags, så har man jo ikke så travlt med at udvikle dem.

Så hvis man så på, at computere mest var noget, som man skrev opgaver på, sendte mails via eller gik på nettet med for at læse nyheder, så ville man næppe have de store krav til et grafikkort – endsige vide, hvad de kunne trække og ikke magtede.

For det er specielt gaming-verden, der har været med til at øge udviklingen af grafikkort.

Grafikkort

Grafikkort kendes især fra gaming

I lang tid var gaming noget, som man så lidt ned på, fordi det blev sammenlignet med at sidde i mors kælder og spille for sig selv uden venner.

Nu spiller man på verdensplan over nettet, og det er blevet en stor forretning at skulle game, og man kan endda leve af det!

Så når man tager dette i betragtning med, at man udvikler nye og vilde spil, som der kræver stor og vild grafik, så er man nødt til at udvikle nogle grafikkort, der kan holde til den slags.

Og der er mange producenter af spil, der kæmper om at lave de næste, flotte spil, som der bliver en stor sællert; og det afføder ligeledes, at man skal have en maskine, som der kan trække de spil.

Og således er vi tilbage ved, at man bliver nødt til at følge med grafikkortenes udvikling, hvis man skal sørge for, at ens computer kan trække dem.