Som regel oplever man, at sådan noget som en bilforhandler og en bilmekaniker er to forskellige steder.

Man forestiller sig jo, at man tager ind til en forhandler med flotte udstillingspodier, hvor der er splinternye biler at se, mens en sælger i jakkesæt forsøger at sælge bilen til ens, og der er ikke antydningen af støv at se.

Hvis den bil så går i stykker, når man køber den, så tager man jo tik et værksted, hvor der lugter af olie, og mekanikeren i deres kedeldragte er svøbt ind i selvsamme.

Men man fandt hurtigt ud af, at det kunne være smart for en forhandler at have en aftale med et værksted, og der gik da så heller ikke længe, før man oplevede, at bilforhandleren var blevet slået sammen med mekanikeren under samme tag.

Der er mange forskellige konstellationer af den slags, men netop af den grund, kan man finde en bilforhandler på Fyn, hvor man så også lige kan komme på værksted samme sted.

Bilforhandler på Fyn – og så har man også et værksted samme sted!

Måske er man netop ude for at kigge efter en ny bil, og så falder man over, at man også kan komme på værksted samme sted, hvilket man noterer sig og finder meget belejligt til næste gang.

Eller også er det den omvendte situation, at man kører ens bil på værksted et sted, som man ikke er vant til eller kender så godt, og så opdager man, at der er en bilforhandler samme sted.

Det kan jo være, at man har bilen på værksted, men behandlingen ikke tager længere tid, end at man lige kan blive på stedet imens, og så er det da meget belejligt, at man kan kigge efter efter en potentiel ny bil imens, hvis man er ved at være træt af den gamle – eller man mangler en bil mere i husstanden.