Lad os starte et helt andet sted end med AV udstyr, selvom der bliver lagt op til dette i overskriften til artiklen, og det er da også det, som vi skal beskæftige os med, men vi begynder langt tilbage i tiden:

Det antikke Grækenland.

For en gammel filosof herfra lærte os, at vejen til det gode liv handler om at finde den gyldne middelvej.

Mere praktisk betyder dette, at man ikke skal leve i overflod, men eller ikke i armod, men dette kan også videreføres til mere lavpraktiske spørgsmål som, at man skal nøjes med at tage det mest nødvendige med, når man skal ud på opgave.

Man skal hverken tage for meget med, så man bliver overlæsset og ikke kan finde rundt i det, men man skal heller ikke tage for lidt med, så man skal rende frem og tilbage og hente det, man mangler, hvilket vil resultere i ineffektivitet.

Desuden siger man således også, at den bedste løsning er at indgå et kompromis, og det kan du også videreføre, når du for eksempel skal på opgave med noget udvalgt AV udstyr, men du umiddelbart ud fra opgavens beskrivelse kan vide dig sikker på, hvad du reelt får brug for, når du lander ude på opgaven.

Du vil ikke skulle fare frem og tilbage og virke uprofessionel, men du vil heller ikke se klodset ud og ødelægge din krop ved at slæbe for meget ud i bilen og bære rundt på for mange kilo udstyr, når opgaven skal udføres.

Så før du når så langt, så anbefaler vi, at du kigger på udvalget af dit AV udstyr og danner dig et overblik over, hvad du kan få brug for.

Hvad er det mest nødvendige, som du ofte skal bruge? Dette skal med.

Skal der bruges beskyttelses i forhold til dagens vejr, så skal dette også medbringes.

Har du en darling af noget udstyr, som sjældent bliver brugt, så skal dette måske efterlades derhjemme.

Køb dit AV udstyr her: https://dvc.dk