Tusindvis af mennesker oplever hvert år at miste en person, de har kær. Det kan være en kær ven, en ægtefælle igennem mange år, eller måske endda et barn. Der er få følelser så intense som den sorg, man som efterlevende oplever, når man mister et elsket medlem af familien eller vennekredsen. Ofte er der uafklarede spørgsmål eller lignende i forholdet til den afdøde – ting, man ikke fik sagt, eller spørgsmål, man ikke fik stillet.

Derfor vælger mange pårørende til en afdød at opsøge en clairvoyant, som kan hjælpe med at skabe kontakt til den afdøde – ikke mindst for at sikre sig, at vedkommende har det godt, der hvor han eller hun er nu. Denne praksis kaldes afdødekontakt, og er et special område for flere clairvoyante i Danmark.

Hvad er afdødekontakt?

Afdødekontakt er – som navnet antyder – kontakt til mennesker, som er afgået ved døden, og dermed har forladt de levendes verden. Døden betyder nemlig ikke afslutningen på vores spirituelle tilværelse. Vore energier er konstante – og derfor vil det i mange tilfælde være muligt at skabe kontakt til afdøde personer gennem clairvoyance. Mange clairvoyante og medier har specialiseret sig inden for de teknikker og metoder, som anvendes i forbindelse med afdødekontakt, og kan således med stor sandsynlighed skaffe dig adgang til din afdøde pårørende.

Hvordan foregår afdødekontakt?

Når du opsøger en clairvoyant person med henblik på at skabe kontakt til en person, som er gået over på den anden side, vil vedkommende kunne hjælpe dig enten i sin egen praksis eller over telefonen. Det er ikke nødvendigt for en clairvoyant at være til stede i samme rum som dig for at kunne stille ind på din frekvens og mærke de energier, som omgiver dig.

Hos Birgitte, som driver klinikken KropSjæl, kan du få vejledning og opnå afdødekontakt via telefonen. Du kan læse mere, og kontakte Birgitte, på https://kropsjael.dk/clairvoyance/